Sagt om LiLLiS

”Jag tyckte att LiLLiS var helt fantastisk när den var inne – kändes verkligen ingenting. Jätteskönt! Inte heller i vägen när man går på toaletten utan att tömma den. Jag tror att jag har ett ganska ”normalt” flöde men behövde bara tömma en gång om dygnet vilket för mig är superskönt. (gillar öglan! Enkelt)”

”Jag tyckte den var superduperbra och praktisk, kunde ju ha den inne länge utan att det läckte det minsta. Stort plus jämfört med menskopp!”

”Första gångerna är det lite knepigt att föra in den, lite som när man använder tamponger för första gången och inte riktigt har känslan för hur mycket man kan knyckla till mensbollen. Men efter ett par gånger är man kompis med den.”

”Den känns inte alls utan är väldigt bekväm! Har liksom glömt bort att de finns :)”

”Jobbandes med hållbarhetsfrågor tänker jag att just bollen/klotet borde symboliseras tydligt då det ju finns tydliga hållbarhetskopplingar både i miljöpåverkan och även i potential att förbättra livet för flickor och kvinnor i utvecklingsländer där det kan innebära stora hygien- och säkerhetsproblem med menstruation.”

”Så bra att du utvecklar detta!”